Jeg skal bruge en ny port – hvad kan jeg få? –og hvad koster det?

Hos Port Gruppen tager vi altid udgangspunkt i en isoleret led port med automatik. Det er den løsning næsten alle vælger og den har også sine indlysende fordele. Selv om din garage ikke er isoleret eller skal opvarmes, gør isoleringen porten stærk og stabil. Samtidig dæmper det resonanserne når porten kører.

Automatikken bør du ikke spare væk for den er med til at forlænge portens levetid. Du får også brugt porten rigtigt til at beskytte dine værdier. Når automatikken har lukket porten, er den aflåst og forsøg på indtrængen vil altid kunne ses udefra.

Der er utallige producenter og firmaer der beskæftiger sig med porte og i Port Gruppen har vi på forhånd taget nogle valg på vores kunders vegne.

  • Sikkerheden er afgørende. Alle EU-normer og regler overholdes
  • Tryghed ved ethvert køb. Garanti for kvalitet og holdbarhed.
  • Fairness i priser på produkter og ydelser.

Det forlanger vi af vores leverandører og det giver vi videre til dig som kunde hos Port Gruppen. Vi er tilfredse når du er tilfreds.

Hvis du er gør-det-selv-mand kan du købe en kvalitets port med 10 års garanti og en stærk automatik med 2 sendere og indvendigt tryk for:

Fra Kr. 7.990, - inklusiv moms. Der er 20 gode størrelser, 4 forskellige designs og 19 farver du kan vælge imellem. (Prisen er ved afhentning i Ribe)

Du kan også bare lade Port Gruppen klare det hele. Vi kommer til dig efter aftale og opmåler montagestedet, rådgiver dig om mulighederne og giver dig en færdig pris alt inklusive. Hvis du accepterer, skal du forvente en forudbetaling på 1/3 af ordresummen inden vi sætter produktionen i gang.

Efter 4-5 uger er din port færdig og klar til montage. Restbeløbet betaler du efter faktura senest 8 dage efter endt montage. Lidt afhængig af montageforhold og dine ønsker om udstyr (farve, vinduer osv.) koster det for en normal størrelse garageport (2,4 x 2,1m) ca. Kr. 12 – 14.000, - inklusiv moms.

Uanset hvad du vælger, står vi selvfølgelig til rådighed, hvis der er noget der ikke virker. Du kan også leje en montør med bil hvis du vil have lidt hjælp og vejledning ved en selvmontage. Det koster vores timepris på kr. 450, + moms inklusiv køretid hen til dig og til montøren kører igen. Der beregnes mindst én time.

SIKKERHED – TRYGHED - FAIRNESS

Service og reparation

Vi servicerer nye og gamle porte

Ring på 29 43 86 51 Send os en e-mail